Wij bereiden ons ijs iedere dag vers op ambachtelijke wijze. Wij gebruiken hier onze basis ijsmix voor die wij zelf bereiden uit grondstoffen die worden gepasteuriseerd. Pasteuriseren houdt in dat de mix wordt verhit tot 85 graden en dan terug gekoeld naar 4 graden. Wij gebruiken 3 verschillende basis ijsmixen namelijk: melkmix, suikermix met een brix van 35 en een suikermix met een brix van 70.
Aan de mix voegen wij ons eigen recept toe van smaakpasta’s, fruit en noten. Hierna gaat de mix in de ijsmachine. Na een aantal minuten is het ijs klaar. Net voordat het ijs klaar is kunnen we nog eventueel dingen aan toevoegen zoals verse noten, rozijnen, chocolade of iets wat we willen.
Vooral in de zomer maken wij…
Wij bereiden ons ijs iedere dag vers op ambachtelijke wijze. Wij gebruiken hier onze basis ijsmix voor die wij zelf bereiden uit grondstoffen die worden gepasteuriseerd. Pasteuriseren houdt in dat de mix wordt verhit tot 85 graden en dan terug gekoeld naar 4 graden. Wij gebruiken 3 verschillende basis ijsmixen namelijk: melkmix, suikermix met een brix van 35 en een suikermix met een brix van 70.
Aan de mix voegen wij ons eigen recept toe van smaakpasta’s, fruit en noten. Hierna gaat de mix in de ijsmachine. Na een aantal minuten is het ijs klaar. Net voordat het ijs klaar is kunnen we nog eventueel dingen aan toevoegen zoals verse noten, rozijnen, chocolade of iets wat we willen.
Vooral in de zomer maken wij ook ijs op sorbetbasis. Dit ijs bevat geen melk of melkproducten. Hier zit vooral water, suiker en vers fruit in. Dit ijs is geschikt voor mensen met een allergie voor lactose. Je kunt dit vragen aan het personeel wat op waterbasis gemaakt is.
Openingstijden
- Elke maandag 11.00 - 22.00 uur
- Elke dinsdag 11.00 - 22.00 uur
- Elke woensdag 11.00 - 22.00 uur
- Elke donderdag 11.00 - 22.00 uur
- Elke vrijdag 11.00 - 22.00 uur
- Elke zaterdag 12.00 - 21.00 uur
- Elke zondag 12.00 - 21.00 uur
- Feestdagen 12:00 - 21.00