Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Zomer in Veenendaal

Deze zomer bruist Veenendaal van de activiteiten tijdens Zomer in Veenendaal! Van 12 juli t/m 25 augustus hebben we weer een afwisselend programma voor jong en oud! Laat je verrassen tijdens de gezellige zaterdagen, kom langs op de kindermiddagen, doe mee met een van de workshops in de Cultuurfabriek of kom gewoon een dagje heerlijk winkelen en ontdek waarom Veenendaal dé winkelstad van Midden-Nederland is!

Woensdagmiddagen vol kinderplezier
De hele zomer zijn er op woensdagmiddag allerlei leuke kidsactiviteiten georganiseerd. Van knutselen en schminken tot luchtkussens en graffitiworkshops, er is voor ieder wat wils. 

Zaterdagen met entertainment
Elke zaterdag staat er iets leuks gepland om de stad in zomerse sferen te brengen. Denk aan opvallende bloemenacts, Spaanse muziek, Caribische brassbands, steltenlopers en diverse muzikale optredens. Elke zaterdag valt er iets nieuws te beleven!

Markt vol Muziek

De zomer sluiten we af met een uitgebreide editie van Markt vol Muziek. Met op donderdag 22 augustus SLAM FM, op vrijdag 23 augustus Voute Party en op zaterdag 24 augustus Veenendaal live! 

Bekijk alle activiteiten op www.zomerinveenendaal.nl